Vår honung

foto: Stefan Falk

Skogshonung:

Skogshonungen är vår största produkt och den är en mix av honung från hela årets skörd, därav den jämna och höga kvalitén.

Här i våra trakter får vi mest nektar från skogshallon och rallarros, Det slår naturligtvis i genom på smaken men även på färgen som blir något mörkare.

Finns i de flesta affärer i Borås med omnejd och går även att beställa i vår webbshop på cumnatura.se

Ljunghonung:

Våra Svenska Ljunghonung är berömd för sin lena och mjuka karaktär, men också för att den har antibiotiska egenskaper. Ljunghonungen är varsamt hanterad för bästa kvalitet och kommer från svenska odlare. Ljunghonung är inte bara ett naturligt sötningsmedel och smaksättare – den har också läkande och helande egenskaper.

Beställ i vår webbshop på cumnatura.se

Honung & propolis:

Vår Honung och Propolis är har varit med i ett antal år nu och syns i de flesta butiker vi finns representerade i. Vi är övertygade om att ni kommer tycka om denna produkt som vi har testat  med mycket gott resultat, framför allt mot förkylning men även för läkning av självsprickor och allmän sårvård. I dag är vi 48 biodlare runt om i Sverige som marknadsför  honung och propolis. Samma burk samma etikett och samma recept. beställ i vår webbshop på cumnatura.se